Villámposzt a költözésről

Kedves olvasóim mostanra már biztos megelégelték a blogom ide-oda költöztetését, de ezúttal biztosíthatom őket, hogy egy jó darabig nem mozdul innen ez a virtuális kuckó, ugyanis úgy döntöttem saját domain név alatt és külön bejáratú tárhellyel folytatom az írogatást. Ugyanakkor ha már elkezdtem bérelni a világháló ezen ki szegletet, úgy éreztem olyan nevet használok a továbbiakban, ami közelebb áll a valódi nevemhez, amit amúgy se fogok variálni.

Kép: 27707, pixabay.com

Már hónapokkal ezelőtt megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy kb. négy éves blogolás után otthagyom az ingyenes szolgáltatókat és önálló tárhelyet létesítek. A döntésemet így egyáltalán nem tekintem elhamarkodottnak. Egyszerűen, sok bloggertársamhoz hasonlóan, megelégeltem az ingyenes szolgáltatók korlátozásit.

Találtam is egy olcsó szolgáltatót és a tárhely megrendelése után egy-két nappal később már menetkész állapotban várt rám a WordPress.org alapú blogom az új tárhelyen.

Tömören így jött létre a „rien blogja” és kíváncsi leszek, mivé alakul majd. Tartalmilag a „whyattblogra” fog hasonlítani, de igyekszem majd egy-egy témában egyre tisztábban fogalmazni, hiszen tudom, hogy a blogolás a szórakozás mellett egyben felelősséggel is jár.

7 Comments

Szerinted?