Bemutatkozás

A blogról

A „rien blog” 2015-ben indult, minden bejegyzését magam írtam, szerkesztettem. Ugyan korábban is blogoltam szabadidőmben, de ez az első olyan virtuális felület, amely már saját domainnel és tárhellyel operál. Bejegyzéseim amatőr esszék, gondolatmorzsák a világon szinte bármiről, legyen az önismeret, spiritualizmus vagy csak egy jó film, esetleg egy érdekes hely.

Egoblogként jött létre, vegyes témákkal és ezt a vonalat szeretném követni a későbbiekben is, hiszen annyi minden van, amiről írni lehet. Minden post személyes, szubjektív véleményeimet, gondolataimat tükrözi.

Rólam

Orosz Adrienn vagyok, 1986-ban születtem. Kicsit kocka, amolyan különc, inkább introvertált típus, aki szinte folyton agyal valamin. Többek között ezeknek az agyalásoknak is keretet ad egy-egy bejegyzés.

Érdeklődési köröm elég széles, sok mindent kipróbáltam már: rajzoltam, festettem, fotóztam, verseket írtam, publikáltam, gitárt vakargattam, karatéztam és ezek közül szeretnék a későbbiekben feléleszteni néhányat. Addig is marad az írás és olvasás, mint szabadidős tevékenység.

Erről ennyit, a többit majd úgyis elmondják a postok. Kommenteket, kritikákat és észrevételeket szívesen fogadok, kultúrált fogalmazásokba csomagolva.